En Yakın Tesisat Ustası

Wiki Article

Yerimiz fatih aksaraydadır İsyerimiz babadan ogula 40 yıldır hizmet veriyoruz. Her türlü sıhhi tesisat arza tespiti ve onarımı Tadilat ve tamirat işlerinizde gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz

Herturlu su tesisatı kalorifer tesisatı doğalgaz tesisatı güneş enerjisi kat sıvı gaz yakıtlı kazan montajı yapılır Ayrıca mutfak dolabı vestiyer portmanto ayakkabılik gibi mobilya işleri yapilir

Evinizde yaşadığınız bir su sızıntısı probleminde bahsi geçen tesisat ustaları deneme yanılma yöntemine başvurmak zorunda kalmaktadır. Bu şekilde yapılan çalışmalarda usta suyun çıktığı yerden başlayarak sızıntının kaynağına ulaşana kadar kırarak ilerlemektedir. Bu yöntem çAlright fazla zaman aldığı gibi ortaya tadilat masrafları ve yorucu bir temizlik süreci çıkarmaktadır.

Şu tesisata dair herşey kalorifer isleri doğalgaz isleri pissu temizsu tikanik açma güneş enerjisi işleriniz itina ile yapılır

Kombinin bakımı ise filtre temizliğini yaparak sağlanabilir. Ancak kombi bakımını tam anlamı ile yapabilmek için kombinin yanma hazinesini hava ve nemli bir bez ile silerek gerçekleştirmek önemlidir.

24 yıllık tecrübemiz ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten gurur duyarız yaptığımız işlerimiz garantili olmaktandır anahtar teslim daire itina ile yapılır

Ayrıca klozete bağlı taharet ara muslukları bozulmakta, En Yakın Su Tesisatçısı klozete içine atılan kağıt hijyen ürünleri veya yabancı maddelerle klozet tıkanmakta veya seramik gövdede oluşan çatlak veya kırıklar sebebiyle zemine su kaçakları da oluşmaktadır. Gebze su tesisatçısı firmamız garantili gömme rezervuar tamiri veya klozet değiştirme hizmetleri de vermektedir. Gebze su tesisatçısı rezervuar iç takım sifon değişim.

Teknolojik cihazlarımız propertyımıyla kaçak durumlarını kırmadan noktasal bir şekilde tespit edebiliriz. Su kaçakları binalarda meydana gelen arıza durumlarından biridir. Bu gibi durumlardan şüphelenmeniz durumunda alanında yetkin firmalar ile iletişime geçmeniz gerekir.

Meslek Liselerinin 3 yıllık Su Tesisat Ustası programlarından mezun olanlar, alanları ile ilgili bir daldan ustalık sınavına girip başarılı olmaları halinde Ustalık Belgesi alırlar.

Yaptığımız tüm sıhhi tesisat işçilik lerinde 2 yıl sızdırmazlık garantisi standart olarak uygulanmaktadır

Kalfalık Belgesini almaya hak kazandıktan sonra Ustalık eğitim kursuna kayıt yaptırarak two yıllık pratik eğitim süresi Su Tamircisi içinde 256 saatlik teorik eğitim kursunu bitirenler girecekleri sınavdan başarılı olmaları halinde Ustalık Belgesi alırlar. Kalfalık belgesini almaya hak kazandığı tarihten itibaren en az 5 yıl mesleğinde çalıştığını belgelendirenler girecekleri sınavından başarılı olmaları halinde Ustalık Belgesi alırlar.

İstanbul Su Tesisatçısı ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz Su Tesisat Ustası için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek two dakika içinde talebini oluştur.

İstanbul Su Tamircisi ile ilgili hizmet ve usta hakkında bilgi almak için Website sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra Sıhhi Tesisatçı sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

Report this wiki page